Det bästa med att blogga!

Oj, den här dagen har bara susat förbi och nu, för första gången på hela dagen, sitter jag ner och gör ingenting.  Eller någonting gör jag ju, nu skriver jag ju lite här… Det har alltså varit en rätt hektisk men väldigt bra dag. Med bra menar jag snälla och glada barn. När man har syskon som tjafsar nästan all vaken tid är dessa dagar sällsynta och helt underbara. Plötslig händer det. En sån här dag då och då gör att man får lite hopp för framtiden… 😉

Jag har jobbat hela dagen och hämtat/lämnat barn och bilar här och var i stan. Jag har också hunnit med ett träningspass. Några tjejer här i vår lilla stad har startat upp löpträning för tjejer. Varje måndag träffas vi vid 18.30 och springer en sväng och kör lite styrka utomhus. Riktigt roligt, lagom jobbigt och toppen för motivationen! Idag var vi 23 stycken som sprang en slinga på ca 4 km i drägligt tempo + körde lite styrka (ben och planka). Fantastiskt initiativ och en eloge till dem som ställer upp och vallar runt oss mer eller mindre otränade alldeles gratis. Jag ska verkligen försöka komma iväg varje gång det passar med resten av familjens aktiviteter. Just när det gäller löpning så behöver jag lite draghjälp, jag är inte speciellt lockad av att ge mig ut och springa själv!

På det hela taget alltså en riktigt bra dag! Snälla barn, rimligt flyt på jobbet och sen toppa det med lite träning. Man kan ju hoppas att måndagen sätter tonen för resten av veckan…. Vädret gör ju sitt till också. Det är VÅR. Jag njuter varje dag för jag VET att bakslaget lurar runt hörnet. Det är inte ens mitten av mars och det svenska ”aprilvädret” har ju lurat oss förr! Den tionde mars förra året så hade vi i alla fall snö, det ser man HÄR. Att backa bandet och läsa gamla blogginlägg är så otroligt roligt (för mig i alla fall) – dagboksanteckningar på nätet, alla bilder på barnen och på en själv. Man ser förändringar som annars bara smugit förbi utan att uppmärksammas, man minns saker man förträngt för länge sen. Bästa bästa med att blogga!!

Nu rundar vi av den här toppen-toppen (som Milo säger) dagen och hoppas att tisdagen följer i samma fotspår!

awesome