Bjud mig på fest, NU! Tack…

Jag vill gå på FEST. Inte bara ut på krogen utan på en rolig och uppstyrd fest med fantastiska vänner, bra musik och lite gott att dricka. Vem tar ansvaret för att styra upp och bjuda mig på en sån fest? Bröllop går också bra! Maskerad också. Fest utan middag – helt OK. Fest med middag – toppentoppen. Jag vill få inbjudningskort i brevlådan, jag vill längta, förbereda mig, fnissa, gå till frissan, sola lite, grubbla över kläder, skor, smink, hår, present. Jag vill ha något att se fram emot. Jag vill partaja med bästa vännerna hela natten, skutta runt på dansgolvet (som om jag vore 20 år igen) och sjunga med i någon gammal E-type-dänga.

Jag vill dricka goda drinkar, terrorisera DJ:n med hundra olika önskemål om nästa låt och bara HA KUL!

Födelsedagsfest 1 – då var det Linn & My som fixade partyt. I oktober samma år stod jag och Cissi för en 40-årsfest och även Bäcken anordnade partaj den sommaren. I december var vi på fest med Frank Wagner 😉 Det var tider det…ett bra partyår! Mer sånt! Det är dags nu!

Nå, vem ordnar detta? Vem? Vem? Vem?

treungar