Damn that….everything!

Imorgon är det fredag. På fredagar väger jag mig.  Känns lite sådär med en halv gräddtårta i magen. Lite oklart exakt vad som hände men plötsligt fann jag mig själv i köket med tårtspaden i ena handen och en (två, tre, fyra) tårtbit i den andra. Ingen sked. Ingen tallrik. Inte ens en liten bit hushållspapper. Bara jag, tårtspaden och 4 tårtbitar på 3,6 sekunder. Inte att förglömma den där biten jag åt tidigare på kvällen också. Märkligt det där. Nu har jag rullat ut soffan och försöker dränka det dåliga samvetet med en liter Pepsi Max. Dubbel-fail som E1 skulle ha sagt.

Vi har alltså firat Elvira lite grann ikväll, därav tårtan. Damn that cake. Andy stod för matlagningen. Ni märker att vi är sjukt jämställda va? Inga stereotypa könsroller här inte. Han lagar mat och bakar tårta. Jag glider in hos VVS-snubben och snackar nipplar och gängor. Inga problem. Så jobbar vi i Åsby. Elvira hade önskat sig lasagne och Andy smäller ihop den godaste lasagnen jag ätit på länge. Not so LCHF. Damn that lasagne. Gott var det och vi åt tills vi nästan sprack. Då passade vi på att äta lite mer tårta. Imorgon vägning. Damn that jäkla våg.

Nåja, imorgon är det fredag och en fredag är alltid fredag. Nedräkning, träning och sen en date med soffan. Härligt. Ryktena säger att Coop Forum har fått in Ben&Jerrys nya yoghurtglass, måste kanske åka dit och bunkra inför helgen! Hehe, damn that B&J!

Förresten har vi nu en fungerande duschslang. Filifjongen funkande, VVS-mannen levererade och vi slipper slangspolning. Halleluja moment.

Nu Berg & Meltzer i Amerika, packa träningskläder och sen sova!

20140313-212558.jpg
Elvira önskade sig tårta till efterrätt ”sån tårta som Andreas gör, med sylt och maränger”