Beslutet är fattat!

Så dramatiskt som det låter är det kanske inte men det har ältats en hel del fram och tillbaka idag. Det gällde jobb eller rättare sagt ett erbjudande om nytt jobb för Andy. Efter att listat för- och nackdelar mot varandra ett antal gånger och sen ett par gånger till så tog han i alla fall beslutet att stanna kvar där han är idag. Skönt. Nu kan vi släppa det. Angenäma problem i och för sig.

På jobbet är snurrar det på hiskeligt snabbt. Så där så man ibland måste fästa blicken i taket, ta några djupa andetag och ladda om batteriet. Prioritera. Igen. Fokusera, prioritera och hålla 32 bollar i luften samtidigt. Men det går. Mest tack vare fantastiska arbetskamrater, såna där som får en att känna det som om man faktiskt tillbringar hela dagarna med vänner. Inte bara påtvingade arbetskamrater utan faktiskt vänner. Såna man vill umgås med fastän man inte måste. Det är dessa vänner som gör att man stannar kvar och klamrar sig fast när karusellen snurrar snabbare och snabbare.

Nu har lugnet lagt sig i det lilla huset vid vägens slut. Brasan sprakar, stearinljusen fladdrar och jag bloggar medan Andy tittar på hockey. ALLT är sig alltså precis likt!

Imorgon är det tydligen torsdag? Hur gick det till? Jag kan svära på att det alldeles nyss var måndag. För en sisådär sju minuter sen. Galet. Antar att det har med den där karusellen att göra.

Nu tigga till mig lite massage. Sen sova.

PS. Är du en finsktalande administratör som gillar att hänga med goda vänner hela dagarna, åka karusell i hiskelig fart samtidigt som du jonglerar några bollar? I så fall har vi en plats åt dig på kontoret i Strängnäs! Gott kaffe, trevligt sällskap och högt i tak utlovas! Läs mer HÄR!!