Ex, relationer och lagade bilar!

Ännu en dag har passerat utan att jag egentligen ens hunnit hämta andan. Lunch på kontoret och sen tillbaka vid skrivbordet. En fördel med detta skitväder att man helst bara vill stanna inne, det blir inget strosande på stan som i sin tur lockar till att spendera pengar! Snöslask är alltså bra för min plånbok och på sikt också mina ev utemöbler.

Ikväll kom storbarnen hem till oss, en dag för tidigt, eftersom deras far förbarmade sig över vår bil – igen. Nu kanske vi äntligen kan besikta den och häva ett körförbud. Jag vågar väl knappt påminna honom om att även min bil fick underkänt på besiktningen och behöver åtgärdas… Vi skulle verkligen inte klara oss utan vår alldeles egna Bosse Bildoktor. Idag var det en på jobbet som kommenterade vår relation som ”ni är ungefär som syskon va?” och det är nog en rätt bra beskrivning tror jag!? Vi fräser, muttrar, morrar men gillar varandra. Åtminstone gillar jag Bosse Bildoktor, han tycker möjligen att jag är en skitjobbig bil-stalker men det är priset han får betala för att han skaffade två ungar med mig. HAHAHAHA! Vi har i alla fall en fantastisk ”ex-relation” och när jag ser hur andra har det i min närhet så tackar jag gudarna för att vi klarat oss från allt elände som kan följa efter en separation. Jag förstår att det är lätt hänt att saker skenar iväg när en relation havererar, bråk, skrik, gap och man häver ur sig en massa saker man inte borde ha sagt. Jag har FULL förståelse för att det kan ske och är därför extra tacksam för att vi helt har sluppit det!

Nåja, var var jag? Bilen. Just det. Bilen är lagad och Andy ska väl hämta hem den ikväll.

Imorgon är det fredag. Fredag och vägning. Jag tjyyyvvägde mig i morse ”för att kolla läget lite”…. Extremt deprimerande. Inte ett hekto ner. Jag som så kaxigt utropade att jag minsann skulle tappa de där pluskilon jag drog på mig förra veckan. Tydligen inte. Jag skyller på hormoner, mens och vätska i kroppen. Nu kan jag bara hoppas på ett under och att två kilo vätska mirakulöst har dunstat ifrån min kropp inför morgondagen. Eller att jag går på muggen och bajsar ut en elefant. Inget av det är väl speciellt troligt men man kan ju hoppas.

Nu har jag precis tittat klart på andra avsnittet av Berg & Meltzer i Amerika – lika jäkla bra som förra veckan, en ny favoritserie!

Crazy Family