Musikquiz, muffinsfika och massage!

Hemma igen efter en liten teamaktivitet på jobbet! Lite gruppövningar följt av mat och musikquiz. Mitt lag vann inte – inte helt oväntat! 🙂 Men vi kom inte sist heller – något mer oväntat! Skönt att vi avrundade tidigt, alltid skönt att komma hem skapligt på vardagarna! Milo är vaken fortfarande och det är ju mysigt att få lite vakentid med honom också. Nu ska vi fika! Jag stannade på ICA för att köpa våffelmix (jag är lat) men den var slut så det fick bli muffinsfika nu på kvällskvisten istället.

Ikväll ska jag tvinga Andy att massera mina axlar och rygg. I natt gick jag in och la mig i Milos säng när han kom knatandes framåt tre-tiden på morgonen. Andy ockuperar 75 % av sängen, Milo 20% och kvar blir några kvadratcentimeter på kanten för mig att disponera. Helt omöjligt, jag sover som en kratta och känner mig helt sned! Milo har ju en stor säng, 120 cm, så det är i och för sig rena lyxen att disponera all den där ytan på egen hand men jag föredrar ändå att sova i MIN egen säng!

Tänk att den här lilla människan tar så stor plats i vårt liv. På alla sätt och vis! 2,5 år sen han kom och det har gått otroligt snabbt!

Nu ska lillgrodan nattas och storbarnen ringas hem från grannarna! En helt vanlig Åsbykväll alltså!