Efter en fantastisk natt…

…innehållande ett stycke skållhet E2 som hostade i mitt hår precis hela natten varvat med att försöka kräkas så kan man nog lugnt påstå att jag är lite trött idag. Sammanhängande sömn har inte varit så mycket att hoppas på men jag har ju faktiskt sluppit få en kräka i håret. Alltid något. En får vara glad för det lille….. Var alltså en aningens trött när jag släpade mig ur sängen i morse. E2 är förstås hemma idag och även Milo fick stanna hemma – så här med facit i hand så kanske det var en dum idé. Han är nämligen urpigg och springer i cirklar och härjar medan E2 ligger på soffan och piper ”var lite tysta, jag vill sova”. Tyst? Nej, det kommer inte hända. Han har även i ett obevakat ögonblick smygit in i vårt sovrum och målat hela väggen med sin egen tandborste. Resultat: blöta, kladdiga, ljusa ränder på våra mörkgråa väggar. Bara att hålla tummarna för att det inte syns när det torkat.

Andy är på jobbet och har tagit vår enda bil dit. Den andra bilen står hos Bosse Bildoktor och ska FÖRHOPPNINGSVIS besiktas och få tvätta bort stämpeln K Ö R F Ö R B U D som den dragits med ett tag nu. Ingen bil hemma innebär att E1 fick cykla till skolan idag. Det var rätt kallt men solen skiner så han hade tur ändå. 🙂 Man måste ju bara älska vår kaotiska tillvaro. För att göra saken bättre så drar Andy på kryssning ikväll och lämnar mig i sjukstugan själv. Om allt går som det ska så ska ju storbarnen till sin pappa idag men vi får väl se hur det går med den saken… Fattas bara att jag eller Milo åker på E2s influensa. Perfekt helg. Apseplut.

MEN. Vi ska inte måla fan på väggen än. E2 kanske piggnar till under dagen och kan bli hämtad av sin pappa och jag kanske kanske kanske får några timmars sömn i natt!

Bortsett från sjukstugan så är det ju faktiskt fredag OCH solen skiner från en blå himmel! Life is pretty good after all!

breathe