Just another magic Monday!

Eller större delen av den var i vanlig ordning mer Manic än Magic – på jobbet går allt i 200 och det blir inte mycket utrymme för att andas men det är som vanligt och på något märkligt sätt blir man rätt avtrubbad. Det mesta löser sig om man bara tar det lugnt! När jag kom hem så kände jag mig som en överkörd igelkott, delvis beroende på jobb men även lite annat smått och gott som (konstant) gnager. Jag var ruskigt osugen på att ge mig ut och springa med måndagsgänget MEN jag nonchalerade den känslan, bytte om och gav mig iväg. Strålande sol och blå himmel gjorde det lite lättare också. Jag ångrar mig INTE. Idag var vi 27 stycken tappra tjejer/kvinnor/damer/tanter – kalla det vad du vill – som tränade tillsammans. Som en hel skolklass på jogging-utflykt! Sjukt kul! Det var riktigt jobbigt och benen kändes som betongklumpar MEN vi gjorde det. Igen. Detta var min femte måndag och det är lika kul varenda gång! Jag säger det igen, bor du här i krokarna så häng på! Alla är välkomna! Det finns en grupp på Facebook – titta där om du är nyfiken! Endorfinerna sprutar och jag är så där larvigt nöjd med mig själv efter varje pass!!

När jag kom hem tog jag en snabb dusch och dök ner i sängen hos Milo. När man en gång krupit ner i hans stora sköna säng för att natta honom så krävs det en enorm viljestyrka för att resa sig och sen gå därifrån när han somnat. Jag skulle kunna sova där snudd på varje kväll. Lätt!

Idag på lunchen så råkade jag visst handla lite när jag trillade in på Lindex. Det var inte alls meningen men ibland så bara blir det så…. Måste ha varit något i luften för min kollega som inte heller skulle ha något gick därifrån med en jacka – något i luften helt enkelt!

Det blev somrigt, luftigt, lätt och härligt! Nu krävs bara några fler plusgrader sen kan kimonon plockas fram… (klicka på bilden för att läsa mer om plaggen)

byxa tischa kimono
Föll pladask för den här också:
kofta
Mer färg åt folket! Precis vad som behövdes för att pigga upp en rätt ordinär och tråkig måndag!
Nu är det dags att avrunda den här dagen och samla kraft för nästa!