Hamburgare, Harrys och härlig lördag!

Precis hemkommen från middag på stan ihop med storbarnen. Andy och Milo är iväg på egen utflykt så jag tog de två stora under armen och åkte in till stan för att äta middag. Som omväxling till den lokala pizzerian bestämde JAG att idag skulle vi minsann äta på Harrys! Sagt och gjort, vår lördagsmiddag blev hamburgare på Harrys! Det var riktigt gott och ungarna var jättenöjda också! Det var dessutom ”ta två – betala för en” så en unge var gratis kan man säga… 🙂

Efter maten blev det ett snabbt godis-stopp på ICA och sen vidare till loppisen för att hämta upp pengar och sånt som inte blev sålt. Alla mina små 5- och 10-kronors plagg blev i princip sålda och vi kunde kvittera ut drygt 600 kr – kalasbra!! Nu hemma igen och jag ska koppla in datorn till TV:n och bunkra upp med chips, godis och Netflix. Nu blir det filmmys!

20140405-182343.jpg
Elliot fick en så fin tröja av Andys föräldrar och Elvira ett par nya byxor (de syns inte på bilden men de är på!) TACK så mycket hälsar de!! ♥