Häxan Surtant längtar!

Jag är nog svensk mästare i att vara en surtant, en riktigt grinig gammal tant, som muttrar ilsket mest hela tiden…. Min stackars man och mina arbetskamrater får stå ut med mycket! Men så länge man är medveten om det så är det inget riktigt problem. Tycker jag i alla fall. 😉 Det blir säkert bättre någon gång. Jag längtar till semestern drar igång och jag längtar till Mallorca. Skönt att ha lite att se fram emot!

Idag har jag lagat middag åt Andy och Milo. Potatismos och köttbullar….mmmmm…..själv åt jag en lite låda med ris och kyckling. Lite mindre mmmmmmm. Måste dock erkänna att det slank ner en köttbulle eller två när jag stekte dem. En klick potatismos blev det också. Man måste ju provsmaka.

Jag har även lyckats bränna mig på brännässlor nu på kvällskvisten när jag skulle röja lite i spåren av Andys tusen nya projekt. Satan i gatan så det brände! Jag var tvungen att smörja med xylocainsalva. Foten värker fortfarande och var helt röd och svullen förut. Giftiga små rackare de där nässlorna. Jag borde plocka av dem allihop och koka soppa på dem. Mohahaha, skrattar bäst som skrattar sist.

Nu ska vi underhålla vårt senaste missbruk – Orange is the new black!