One Direction, vägning och middag på stan!

Idag var det äntligen dags! Storbarnen fick biljetter till One Direction i julklapp och nu var det dags. Elvira och Elza (Andys yngsta syster) har ägnat hela förmiddagen åt att pyssla med ett plakat som de gjorde själva och skulle ta med sig upp till konserten. De var till och med ute i skogen på egen hand och hämtade in pinnar som de sen sågade till och med hjälp av papper och en del silvertejp förvandlade till ett plakat! 🙂20140614-184001-67201675.jpg

Andy, farfar Rulle och farmor tog med Milo på Volvodagarna i Eskilstuna. Huvudpersonen sov sig visst igenom hela showen men några traktorer/dumprar fick han ändå se innan det var dags att åka hem.

När storbarnen & Co åkte till Friends Arena så passade vi på att åka in till stan och äta middag. Vi hamnade på Harrys och till Milos stora förtjusning fick han både glass och nalle efter maten. Nöjd liten kille och smart drag av Harrys!

Just det, jag vägde mig i morse. Något besviken så kunde jag konstatera att jag stod helt still sen förra veckans ras. Jag försöker hålla humöret upp och tänka att det är sånt som händer och att det säkert har släppt till nästa vecka…. Idag är det i alla fall vilodag/ätardag men imorgon kör jag igen. Mot vecka 3 med friskt humör!

20140614-184001-67201194.jpg