Hiss eller diss?

Milo har ju förvandlats till en liten kräkapa i bilen nu för tiden… Kortare resor går bra men så fort vi åker längre och om det blir lite kurvigt så kräks ungen. Inte så kul. När man bara är 3 år gammal så får man inte äta tabletter, inte för att jag tror jag skulle få i honom det ändå, utan det som finns är….armband…. Efter tips på jobbet så knatade jag iväg till apoteket och köpte mig åksjukearmband eller akupressur-armband som det så fint står på förpackningen.

Jag ska försöka övertyga Milo om att det är en bra idé med armband också! Vi får väl se hur det går… Om inte förr så lär de invigas när vi åker mot Arlanda nästa helg. Förra året så kräktes han just på den vägen!  Det är inte ett äventyr jag har lust att återuppleva…. Jag håller tummarna!

Är det någon som provat detta? Hiss eller diss? Funkar eller bara hokuspokus?

armband

 

Jag hann även in hos min frisör på lunchen för att boka en klipptid. Det är faaan lättare att bryta sig in i Fort Knox än att få en vettig klipptid…. Nu fick jag i alla fall en tid i början av oktober så jag har lite tid på mig att fundera. Just nu lutar det åt att jag klipper av det i stil med lutande page. Typ så här:

frisyrNåt sånt. Vi får väl se. Jag har gott om tid på mig att ändra mig…..

Förslag, idéer och synpunkter mottages tacksamt!