Tanken var god!

Min ambition var att jag skulle gå in till stan, luncha med tjejerna och sen gå en liten sväng till och slutligen promenera hemåt. En runda på drygt milen skulle jag tro. Det var alltså min ambition. Jag skulle gå och vara så hurtig att kilona praktiskt taget ramlade av mig direkt och när jag sen kommit hem igen så skulle vågen stå på 70 kg blankt. Det var tanken.

Sen kom det lite saker ivägen. Jag tänkte ta bilen och åka in till Sundby (endast intressant för Snäsbor), parkera vid skolan och sen gå över bron in mot stan – detta för att slippa leriga grusvägar här ute. När jag kastade mig i bilen hann jag åka 200 meter när jag insåg att jag glömt förlovningsringen hemma. Vände och åkte tillbaka. Nytt försök. Åkte mot skolan och såg att det blåste halv orkan. Hmmm, inte skönt att gå över bron i orkanvindar. Bestämde mig för att åka över bron och parkera vid torget istället. Sagt och gjort. Parkerade lite snyggt och i samma sekund jag tagit ur nyckeln ur bilen inser jag att skötväska och plånbok ligger kvar i Åsby. Ridå. Bara att vända och åka hem igen. Nu började det bli liiite knappt om tid. Hämta väska, sen tillbaka mot stan. Parkera och promenera mot Trädgårn. Gör om, gör rätt liksom. Hann precis in en sväng på Lindex och fyndade en halsduk på vägen…

Min milslånga promenad i solskenet blev en 500 m promenad i snålblåsten…. Men tanken var god! Tog dock en liten sväng längst Mälaren på vägen tillbaka till bilen. Fick åtminstone lite frisk luft!

Ett svar på ”Tanken var god!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.