Borta bra, hemma bäst! Eller?

Första riktiga dagen hemma! Ganska skönt efter omständigheterna samtidigt som jag redan längtar tillbaka till det bekymmersfria semesterlivet. Sova, äta, sola, bada, äta, sola, bada, äta, sova…. Underbart! Pep lite försynt till Andy redan i morse ”jag vill åka utomlands”…. Nu lär det dock dröja ett tag. Nästa år tror jag vi skippar utlandsresa och lägger några kronor på huset istället. Gudarna ska veta att det finns hål att stoppa pengarna i!!

Dagen har ägnats åt lite matshopping och tvätt. Alla väskor är rimligt uppackade, alla kläder har släpats ur resväskan och in i badrummet. Just nu ligger det ett tre dm högt lager av tvätt över hela golvet. Sakta men säkert betar vi av det!

Imorgon är det slut på semestern och coachpurjo drar igång igen. Havregrynsgröt och matlådor står på schemat igen ett par veckor framöver. Vardag och rutiner drar igång med buller och bång.

Milo känns pigg och mår bra nu men jag kommer ändå ta och vara hemma med honom i morgon så han får en extra vilodag innan det är dags för förskolan igen. Jag ska även försöka få en tid på vårdcentralen med honom så de kan göra en liten koll och lyssna på hans lungor. Han fick penicillin utskrivet på sjukhuset i Palma. En 3-dagars kur där man tog en skvätt per dag. Lär ju vara rena dunderkuren om man jämför med de svenska varianterna där man tar medicin i 10 dagar, 2-3 gånger per dag? Vi fick med oss hem journalanteckningar och bilder på hans röntgenplåtar på skiva. Synd bara att man inte begriper vad det står!! 🙂 Kanske finns någon här som kan översätta?

Förutom en tripp till Willys och tvätt så har vi sorterat upp gamla barnkläder och delat upp dem i högar, skänkes, kastas och loppis! Som om vi inte hade det nog stökigt med alla resväskor och tvätt upp till fotknölarna!

IMG_1950.JPG
Totalt rensningskaos!

IMG_1956.JPG
Lite glam i allt tvättande och sjukdomsältande! Köpte ett nytt lack från OPI på flygplatsen, lite svårdefinierad färg. Typ svartbrun med små små glittriga stänk. Typ. Värry höstigt! Skitsnyggt om du frågar mig!

2 svar på ”Borta bra, hemma bäst! Eller?”

  1. Skönt att höra att Milo mår bättre:-) jag kan hjälpa dig med spanskan om du vill! Är inget proffs men förstår hyffsat! Annars ska det finnas tolkar på sjukhusen som kan hjälpa till med översättning av journaler

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.