Att fira ett litet milorakel!

Idag är ingen vanlig dag! Idag för tre år sen föddes vårt älskade lilla Milorakel! Han tog tid på sig och jag gick nästan två veckor över tiden innan han äntligen gjorde en antydan till att vilja komma ut. Tyvärr blev det inte så mycket mer än en antydan och det slutade med ett ur-akut snitt. Ganska dramatiskt där och då men det gick bra och han gjorde åtminstone entré på ett storstilat sätt som ingen av oss inblandade någonsin kommer att glömma!

Han är verkligen vårt lilla Milorakel. Jag var ju tämligen gammal när vi bestämde oss för att försöka få till en bebis och Andy har ju opererats för testikelcancer så oddsen för att han ens skulle bli till kändes rätt låga. Men, till blev han och snabbt gick det också.

Älskade lilla unge, nästan alltid glad! Klok som en liten uggla och (lagom) busig. Helt perfekt och han (och hans syskon) är navet i vår familj. Jag är en hönsmamma av rang och vill helst ha honom nära större delen av all vaken tid. Eller förresten, sovande tid också. Tidiga mornar blir lite mysigare av att vakna av en liten klapp på kinden och ett leende, ”maammma, maaamma, vi gå upp nu”

Så idag firar vi Milo hela dagen lång!

Grattis!

Oktober 2011 – Nyfödd, stor men liten!

hemfärd BB nyfödd

Oktober 2012 – 1 år

oktober 2012Oktober 2013 – 2 år

oktober 201323 oktober 2014 – Mille fyller 3 år!

IMG_2458.JPGVi startade dagen genom att väcka Milo med sång, paket och frukost på sängen! Nu jobb och dagis, framåt kvällen blir det födelsedagstacos och pannkakstårta – allt enligt önskemål från det lilla födelsedagsbarnet!