När tiden inte räcker till….

Härdsmälta? Så löd ett sms från min kära mor när klockan var närmare åtta och jag fortfarande inte publicerat ett enda blogginlägg…. Hahaha, idag kan jag inte skylla på tekniska problem. Idag är det bara mitt fel eller rättare sagt tidsbristens fel. Upp, iväg med tre barn till dagis och skola, till jobbet, jobba, äta, jobba, handla, hämta barn, åka hem, laga mat, plocka ur diskmaskinen, sätta på en tvättmaskin, förbereda pannkakstårta, köra barn till innebandyträning, hem igen, tillbaka och hämta barn på innebandyträning, hem igen, jaga barn in i duschen, jaga barn ut ur duschen, jaga barn i säng, natta barn. Sen var klockan plötsligt närmare tio och dagen är typ över. Jag AVSKYR såna dagar där bara en massa praktiska tråkigheter går i ett utan paus. När tiden liksom inte räcker till. Bläk. Jag är ju dessutom så sjukt hemmakär att jag typ vill grina när jag måste lämna huset efter att jag väl kommit hem. HAHAHA, jag är en tråkmåns.

Nu ska jag landa i soffan och rensa skallen med lite kvalitetsTV. Jag tror Paradise Hotel ska få avrunda denna rätt halvtrista onsdag!

Imorgon firar vi Mille som fyller tre år! En viktig dag i en stor liten människas liv…och en fantastisk dag för alla oss som har äran att tillbringa dagarna med den här godingen! IMG_2608
DSC_0252