Wanted!

Härmed efterlyser jag ett stycke immunförsvar! Immunförsvaret har varit borta till och från sen i september men nu verkar det ha schappat på riktigt. Vid försvinnandet för ca 8 dagar sedan var immunförsvaret iklädd motståndskraft och rosor på kinderna. Har ni sett det? Var vänlig fånga in det, försiktigt, och återlämna till dess rätta ägare. Milo saknar sitt immunförsvar och sina kompisar och alla snälla lärare på förskolan. I den här takten vete sjutton när han kan återvända. Vi har ett litet vitt spöke här hemma och saknar hans rosiga kinder.

Så, har du sett det bortsprunga immunförsvaret alt vet var man kan köpa ett nytt pålitligare så hör av dig. Hittelön utlovas till den som sätter färg på Milles kinder igen!

Nu dags att krypa ner i sängen tillsammans med det lilla spöket, förhoppningsvis sover vi bort febern och vaknar lite piggare i morgon!

IMG_2826.JPG

Ett svar på ”Wanted!”

 1. Infektionsastma är inte kul… Vår V har haft det sedan han var knappt ett år. Klippkort på Barnakuten när han var liten, det kändes som man ständigt låg en vecka efter med mediciner; skulle börjar förra veckan.
  Det är bökigt när de är små och inte själva kan säga till och berätta hur de mår på samma sätt. Minns jag jobbade en av fyra veckor i månaden när det var som värst. Nätter när vi växlade om att bära runt honom för han hostade mer när han låg ner, hostattacker så han spydde, ambulans till akuten och adrenalinsprutor.
  Numera är han 24 och känner själv när och hur han ska medicinera. Förebyggande medicin 2 ggr dagligen året runt och Ventoline när det blir akut vilket det som tur är inte blir så ofta längre men en vanlig förkylning drabbar fortfarande honom värre än de utan astma.
  En annan sak som vi kört med mycket och som han som vuxen kan intyga hjälper (när de är små känns det som man gissar mycket då man inte vet om det hjälper) är PLANTAGO BRONCHIALBALSAM från Wala. Lyckas inte hitta någon i Sverige som säljer via nätet men vet att Weledas apotek i Järna har, kanske de skickar om du ringer? Tel: 08-522 961 00
  Man smörjer det på bröst och rygg och det gör, enligt V, det lättare att andas.
  Hoppas Milo är pigg snart igen!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.