Ensam tupp i hönsgården!

På övervåningen 5 sockerstinna ungar som tittar på film med ljudet på högsta nivå. På nedervåningen två trötta gamlingar (nåja en gammal och en mindre gammal) som tittar på Idol med ännu högre ljud för att överrösta oväsendet från ovan. Elvira har två kompisar här som ska sova över. Elliot är också hemma och är lite av ensam tupp i hönsgården kan man säga. Elviras kompisar fnissar förtjust åt ALLT han säger och gör medan Elvira bara suckar och tjatar ”Maaaaammma, säg åt Elliot att gå härifrån. Han tar mina kompisar”! Stackars lilla Viran 😉 Jag tror dessvärre att hon kommer få vänja sig…. Jag är ju rätt partisk men med tanke på hur det tindras här så tror jag inte jag är den enda som tycker Elliot är söt!

IMG_2895.JPG

E2

Nu ska vi försöka få åtminstone minstingen i säng och sen är det väl dags att börja försöka bädda ordning åt tjejerna där uppe. Kan tänka mig att det kommer kacklas och fnissas en hel del innan de slocknar. Elliot ska få sova med lillebror i natt men jag lär väl få bära ner honom. Jag tror inte tuppen vill lämna hönsgården frivilligt!

Imorgon upp tidigt och sen bär det av till Nykvarn för innebandymatch! Det är det enda vi har på schemat faktiskt. UNDERBART! Jo, jag ska hälsa på Kofot också. Hon flyttade idag och jag är oooootroligt nyfiken på hur deras nya hus ser ut!

Så god natt från Gåsby!