Älska mig mest när jag förtjänar det minst…

Så var det dags igen. I morse vaknade Milo och hostade, hostade och hostade. Pigg och glad i övrigt men han fick ändå stanna hemma med Andy idag. Strax innan lunch ringde det från skolan, aldrig särskilt roliga samtal, och idag var det E2 som kroknat med magont. Bara att hämta och droppa av i sjukstugan i Gåsby. I morgon ska jag vabba halvdag och pyssla om sjuklingarna. Hurra. Not.

Fick förresten en julklapp i förskott av Andy. En hotellnatt i Västerås tillsammans med bff Lotoft nästa helg. Lite shopping, god mat, chilla på hotellet och sen lite mer shopping på Erikslund. Han kan han! ♥ Det har varit lite mycket ett tag och jag har varit lika stingslig som en sur kobra hemma, egentligen förtjänar jag nog ingen hotellnatt baserat på mitt beteende men jag tycker det här ordspråket säger allt! 😀

Nu ska jag packa ihop och åka till Bosse Bildoktor för att få vinterdäcken på plats. Bättre sent än aldrig….