Kung Bore, helgplaner och frisören!

Jag tackar Kung Bore för att han åtminstone hade den goda smaken att vänta med snön tills jag fick på vinterdäcken igår. Nu yr det ner något elände och marken färgas sakta vit. Ganska så mysigt faktiskt men vinterhatet kvarstår. Milo var överlycklig när vi körde in storbarnen till skolan. ”Det növar, det növar” sa han och försökte fånga flingor på tungan. Det är ju bra att någon är glad i alla fall.

Jag jobbar/vabbar idag och är alltså stationerad hemma vid köksbordet. Milo är riktigt pigg faktiskt och har inte hostat något i natt och inget nu på morgonen. Skönt!

Jag har en skön helg helt utan planer framför mig. Möjligen  en tur för lite julklappar på lördag och sen ska Andy på lagfest så söndagen lär bli lugn för hans del! Jag älskar dessa planlösa helger, ikväll blir det i alla fall Idol och soffhäng med Mille och Andy.

Nu jobba lite och sen till frisören! Klipp Klipp, dags att kapa av en bit igen!

Sist jag var hos frissan så klippte jag av det en bra bit. Nu har det vuxit ut lite och ska friseras till igen. Möjligen lite kortare än sist? Vi får se hur vågad jag känner mig. Ingen färg/sling idag bara klipp.

IMG_2078.JPG

Den här längden är så sjukt fin också men då är det slut på tofsar….på gott och ont. Är ju så galet bekvämt att slänga upp håret i en (liten) tofs när man inte pallar göra något med det – dvs nästan jämt!
IMG_3054.PNG