Att fira en hel söndag…

Efter frukost så drog hela familjen ut på en blåsig promenad! Ca fem kilometer stretade vi på innan vi var hemma igen. Tyvärr tror jag på intet vis att den där lilla promenaden rättfärdigade mängden tårta som sedan slank ner under eftermiddagen….

Min pappa bjöd på lunch i Eskilstuna så hela familjen Taikon knölade in sig i bilen och for dit. Gott på alla sätt och vis. Därefter bar det hemåt igen för ytterligare förtäring. Nu i form av stora kvantiteter tårta och bulle. Min mamma kom förbi och firades med tårta, blommor och triss. Inte heller hon blev miljonär idag. Resan får vänta.        Fördelen med enorma mängder fika är att ingen orkar äta middag. Mohahahaha, supermorsan slår till igen. Det blir rester för den som har plats kvar…. Själv ska jag nog gå ner och sätta mig på min morsdagsaltan och njuta av några solstrålar som, förhoppningsvis, når ner dit!

Skön söndag på er!