Wallmans, bröllop och tjejfest!

En lång härlig helg går mot sitt slut. Lång, härlig och lite slitsamt. Det kostar på krafterna att fira skolavslutning, åka till Stockholm, bo på hotell, gå på Wallmans, spana efter kungligheter, titta på bröllop, gå på tjejfest, dansa fuldans på en fuktig altan och sedan avsluta söndagen med att vara moraliskt stöd (inne från soffan) när Andy snickrade trappa åt svärmor.

Jag har, på riktigt, knappt hunnit varva ner efter den här kalashelgen. Om vi ska försöka få någon ordning på bitarna så inledde vi fredagen med skolavslutning i Strängnäs Domkyrka. Sagolikt väder, stämningsfull kyrka och förväntansfulla barn. Underbart. Fika med picknick i gröngräset och sen vidare mot Stockholm. Vi checkade in och spatserade sedan runt i tropisk hetta runt Nybrokajen. Tittade på folk, drack cider, njöt av solen och konstaterade att det vankades kungligheter i kvarteret senare framåt kvällen.

Vi avslutade kvällen på Wallmans salonger vilket var riktigt roligt. God mat, kul underhållning och riktigt bra musik. Rekommenderas! Resan var en julklapp från min pappa och hans fru till alla barn och respektive. Vi firade även Britt-Marie som fyllde 60 år!

      

Godast på Wallmans var råbiffen. Synd bara att den var i samma size som en köttbulle. Hahahah, uttrycket ”liten men naggande god” har aldrig passat bättre!  

 

Ensemblen sjöng för födelsedagsbarnet! Det kallar jag att bli firad med besked!

På lördagen hann vi med lite shopping innan det var dags att åka hemåt. Hela Stockholm kokade av ♥ bröllopsfeber ♥ och det hade varit maffigt att stanna kvar men vi hade barn att hämta och en tjejmiddag att delta på så det var bara att bege sig hemåt.

Lördagskvällen tillbringades tillsammans med ca 25 tjejer, knytis med mat och mycket god dryck. Jag kör på min P.Lex och det smakade kalas. Lite bubbel är inte fel! Vi körde lite altandans i stil med Summerburst fast mer Rainburst eftersom det började regna lagom till efterrätten var uppäten. Bra tajming på sätt och vis, att vi hann äta upp alltså.

      Andy kom och hämtad upp mig klockan mitt i natten typ. Jag hade tänkt gå hem faktiskt (festen var i grannskogen) men regn och mörker gjorde mig lite bekväm och jag ringde min egen taxi! Somnade som en klubbad säl och fick faktiskt sovmorgon – enda fördelen med att MIlo är på vift – man får sova lite längre! Imorgon kväll/natt kommer han. Längtar ihjäl mig! ♥

Söndagen har tillbringats i Trollebo där Andy har fått snickra ivrigt påhejad av svärmor. Själv låg jag på soffan och läste Året Runt. Perfekt söndagssysselsättning. Vi dumpade storbarnen hos mormor eftersom det är stängt på fritids imorgon och åkte sen hemåt, via Willys. Nu är det strax dags för framstupa sidoläge och snark. Jag är INTE redo för måndag. Jag behöver en extradag att vila upp mig på. Tur att det är kortvecka i alla fall…..

Nu dags att ladda batterierna på kudden!

Tack och god natt!