Pappersbröllop!

Så heter det visst när man varit gifta i två år. Och det har vi. Idag. För två år sen gifte vi oss på Skansen i Stockholm. Det kan du läsa mer om HÄR. En fantastisk dag. Idag är det en alldeles vanlig måndag och jag kan väl inte påstå att vi firat direkt. Jag började tidigt så jag kunde sluta tidigt. Drog iväg och köpte lite jordgubbar, blåbär och en kladdkaka så det åtminstone blev en efterrätt till dagens Spagettitallrik. Hahaha, inte så glammigt men gott. Jag köpte också med mig lite blommor hem. Inga röda rosor men en handfull pioner. Bulliga små knoppar som jag hoppas ska slå ut så småningom. Älskar dessa fantastiskt vackra blommor – köpte ju min brudbukett på plats på Skansen och föll som en fura för den lilla, egentligen, ganska oansenliga buketten pioner. ♥

 Storbarnen är ute och leker med grannbarnen. Andy har åkt till Katrineholm (av alla ställen) för att spela en träningsmatch ishockey. Japp, du läste rätt. Hockey i midsommarveckan. Helt normalt. Själv njuter jag av lugnet samtidigt som jag saknar Milo. I natt kommer han. Som vi längtar allihopa!

Känner mig lite som en femtiotalsfru idag! Klockan halv sex stod jag i köket med maten klar tills min make kom hem. Iklädd en liten rosa skjortklänning. Blommor på bordet och efterrätt som överraskning. Alla glada, alla nöjda, ungarna tindrade med ögonen och vi hade en relativt harmonisk middagsstund tillsammans. Hör inte till vanligheterna.

Bäst att njuta så länge det varar.