Norrland, Öland och Vildmarkshotellet!

Idag har vi faktiskt tagit oss förbi tomtgränsen. E2 är iväg på en playdate och vi körde in henne till hennes kompis. Riktigt kul att se något annat än skogen. Hahaha. Det blev en tur till Rusta också… Där hittar man alltid något man inte visste att man måste ha. Idag blev det en ny knallrosa brassestol till mig för 79 kr. Känns kanske lite onödigt just idag med tanke på vädret men nu är jag i alla fall kittad och klar om det (någonsin) vänder.

Vi försöker strukturera upp semestern också. Den här och nästa vecka blir hemmaveckor för mig och storbarnen. Andy tar med sig Milo och rullar upp till Örnsköldsvik redan nu till helgen och blir sen kvar där i två veckor. Jag och E2 tar tåget upp nästa helg och stannar där i 5-6 dagar sen bilar vi hem med Andy och Mille sen. E1 blir nog kvar hemma med sin pappa skulle jag tro. Det är fortfarande lite oklart. De är så stora nu att de får välja själva om de vill följa med eller stanna hemma med sin pappa och kompisar.

När vi sen kommer hem så vankas det fest den 25 juli och sen åker vi på miniroadtrip till Öland 27-29 juli. Första helgen i augusti blir det Kolmården och en natt på Vildmarkshotellet och sen är semestern slut. Kaputt, över, finito, historia. Ingen utlandsresa att se fram emot i september. Känns eländigt. Milo säger varje dag att han vill åka till Lollo & Bearnie. Herregud, det vill jag med… Men den resan får vi ta nästa år i stället. I år har vi plöjt ner pengar i huset och tomten så då har utlandsresan fått stå tillbaka. Nästa år fyller Andy 30 år så då slår vi till med en eller två veckor utomlands istället. Blir något att längta till….

Nu ska jag steka lite hamburgare till lunch och sen blir det nog film och lite popcorn på eftermiddagen. Det gäller att försöka njuta trots regn och rusk. Bara känslan av att vara ledig är guld värd….SemesterMilo