Smådeppig start på dagen…

I morse vinkade jag hej då till Andy och Milo. De startar resan upp till Övik redan idag. Jag och E2 kommer upp nästa helg. Det är alltid lite sorgesamt att säga hej då även om jag vet att de bägge två trivs som fisken i vattnet där uppe i Norrland. Dessutom är jag alltid nojjig när någon i familjen är ute på vägarna.. Det händer så mycket elände.P1020601Nu får jag en ensamvecka med stora barnen och det är välbehövligt det med. Det har nog inte undgått någon som läser min blogg att mina stora barn, 10 och 12 år, bråkar ungefär 99,9% av all vaken tid. Allt som oftast används lillebror som ett slagträ i fighterna också. Inte bokstavligen men han används i stil med ”Ohhh, var Elvira dum mot dig? Kom till mig istället. Vi är bästa brorsorna. Eller hur?” Varvid Elvira kontrar med något i stil med ”Åhh, kom till mig Milo, vi kan läsa bok. Bry dig inte om Elliot, han är bara dum.” Mille vänder kappan efter vinden och följer den som mutar med något smaskigt och på så sätt trappas bråkandet upp. Nu är lillgrodan ur bilden ett par dagar och det är bara vi tre hemma. Vi får väl se hur veckan artar sig… Nästa helg tar jag med mig E2 och åker tåg upp till Övik medan E1 stannar hemma och har semester med sin pappa. Skönt att splitta upp dem lite även om jag självklart vill tillbringa min semester med alla mina barn MEN så länge de inte kan hålla sams så förpestas tillvaron för alla inblandade och då är det här den bästa lösningen…. Alla får lite lugn och ro på sin planhalva och mammavulkanen slipper få 312 utbrott per dag.

Idag är jag och E2 solokvist i Gåsby. Det blir en dag på lilla frökens villkor, vi startade med hotellfrukost och lite shopping. Nu hemma igen och samla krafterna inför en ny tur in till stan senare för lite mat och glass. Ikväll blir det filmmys med chips och godis. Helt OK dag! ♥sommar152 P1020607

Alla dessa val……. Tänkte städa lite men om nu solfan äntligen tänker skina så är det väl bättre att ta en powernap i solstolen. Städa kan jag göra hela veckan – då ska det ju ändå regna!