Onsdagsmys i tvätthögen…

Onsdag. Halvtid. Snart dags för helg… Det ska bli riktigt skönt med en soft helg, vi har bara Milo och det ska visst bli fint väder. Städa hela huset, röja lite på tomten och kanske sova en stund i solstolen. Härligt. Fest förra helgen och snart vankas det 30-årskalas följt av kräftskiva. Tanten behöver vila upp sig mellan festligheterna men kul ska det bli….

Förutom åtta timmars kontorstjänstgöring så har dagen bjudit på utelunch i gästhamnen, frisörbesök med E1 (han blev så fin, ska försöka muta mig till ett foto imorgon) följt av middag på lokal pizzeria. De andra mofflade pizza och kebabtallrik medan jag petade i mig en rätt medioker kebabsallad.

Väl hemma har jag vikt ett ton tvätt medan Andy tvättade bilarna. Extremt välbehövligt. Nu kanske vi slipper vända ut och in på strumporna…hehehe…

I brist på bilder från dagen så får ni en tagen innan lördagens partykväll! Jumpsuit från HM, framgår visserligen inte av bilden…. Möjligen inte det mest smickrande plagget men ack så skönt! En sparkdräkt liksom, lovely! Stort halsband från Gina Tricot.

Ett svar på ”Onsdagsmys i tvätthögen…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.