Storslagna planer inför hösten!

Nu är det nedräkning på riktigt – bara dagar kvar på Daymaker och sen bär det av på nya äventyr! Spännande och läskigt men jag har höga förhoppningar och tror att det här kommer bli riktigt bra. Hösten känns lovande och trots regnet som faller så deppar jag inte för att sommaren lämnat oss för i år…. Jag är ju ingen vinterfantast och nu går vi mot många månader av mörker, kyla och allmänt elände – hahaha! Som sagt, ingen vinterälskare. Men hösten gillar jag – framför allt höstiga kvällar med vinden som viner runt knuten, ljus tända och en brasa sprakandes vid matplatsen.

I och med att hösten kommer så kommer även suget efter att bli brunett igen. IGEN. Jag undrar hur många gånger jag ska gå på den där minan. Jag ångrar mig ju alltid. MEN. Skam den som ger sig. Jag har nog bara inte hittat rätt nyans. Ett tag i våras var jag inne på att bli rejält rödhårig men jag fegar ut lite på den och satsar på chokladbrunröd istället. Ska bara försöka få min stackars frisör att förstå vad jag menar… Jag undrar om hon kan få mig lika drop dead gorgeous som tjejen här nedan?

brunett1brunett4Älskar den här färgen men tror det kräver extremt mycket jobb att behålla det röda fräscht… Men det är SÅ fint! koppartakVi får väl se vad det blir… Jag är i alla fall sjukt trött på min grådassiga utväxt och gulnade längder. Bläk!

Så här såg det ut när jag blev mörk sist. Dock lite för mörkt då jag dubbelfärgade det samma dag eftersom jag tyckte det kändes lite dassigt efter första omgången färg. Jag gick från blond till svart (typ) och hjärnan hängde inte riktigt med där. Dålig kvalitet på kortet men har inget bättre:mörk

Dessa I-landsproblem… 🙂

Igår missade jag första föräldramötet på E1s nya skola. Bra där klantmorsan… Jag hade lagt in det i kalendern men missat att påminna och då är det KÖRT! Sjukt irriterande då jag verkligen hade velat vara med och träffa alla lärare. Fy skäms på mig… 🙁

Nu jobba och sen dags för hemgång, laga mat och tända 200 ljus!