Var så god och sitt!

Maten är serverad…snart i alla fall! Så här ser det ut i vårt matrum nu för tiden… Ju mörkare ute desto mysigare inne helt enkelt. Ved har vi bunkrat upp med ordentligt så nu är det bara att börja elda! ♥

P1040197 P1040202 P1040205 P1040210

Mille ville också vara med! P1040207Härligt! Något som INTE är härligt alls utan tvärtemot extremt OHÄRLIGT är att en av mina vänner som bor bara en sisådär 10 minuter bort från oss (Björktorp) hade inbrott i sitt hus igår! Eländiga vidriga tjuvar som bryter sig in och stjäl allt de kommer över. FY FAN! Vi har ju larm i huset sen ett par månader tillbaka och det känns om välinvesterade pengar. Är man en skillad mästertjuv så tar man sig garanterat förbi larmet men det känns som att de luffare som gör inbrott i hus och stugor ute på landet knappast är proffs och dessa idioter KANSKE ger fasen i huset om de ser att det är larmat? Jag hoppas det i alla fall! Skulle vi ha inbrott här hemma så tror jag nästan att vi skulle få flytta – mina storbarn är ängsliga nog som det är och bara vetskapen om att någon brutit sig in skulle göra att de aldrig någonsin ens skulle överväga att vara ensamma hemma ens i tio minuter.

Så. Vi får hjälpas åt att hålla ögon och öron öppna i största allmänhet! Grannsamverkan i alla upptänkliga former är superviktigt! 

Nu låser vi in oss, poppar lite popcorn och tittar på Idol!