Att behålla förståndet…

Halvtid i semesterveckan och i morse var jag så trött att jag övervägde att krypa tillbaka i sängen och stanna där resten av dagen efter att jag skeppat iväg storbarnen till skolan. Milo var ungefär lika pigg som jag var… MEN. Som tur var så hade jag onsdagslunch på schemat och var så illa tvungen att klä på mig och ta mig ut till bilen.

Jag håller på att vänja mig vid håret. När jag gick upp i morse så möttes jag av en röd lejonman i spegeln. Rött hår som spretade i princip rakt upp/ut runt hela huvudet. Hahaha. Inget väcker en snabbare än åsynen av ett rödhårigt lejon på morgonkvisten!

Han poserar så skönt den här lilla pojken! ”Ta kort på mig” och så vrider och vänder han på sig tills han är nöjd. ”Får jag se” säger han sen och fnissar sen förnöjt åt bilderna. ♥

Nu har vi ätit middag och snart är det föräldramöten i kvadrat! Vi får dela upp oss och täcka varsitt möte för att få ihop det. Andy tar innebandymöte och jag kör ett föräldramöte för E2s klass… Det är lite farligt att skicka Andy på den här typen av möten för han har lite svårt att säga nej och kan komma hem och plötsligt vara ansvarig för typ halva verksamheten. Idag har jag dock gett honom strikta förhållningsorder! Med tre barn, nytt jobb, pendling och hans hockey typ fem dagar i veckan så är det STOPP på alla andra typer av åtaganden om han vill att hans fru ska behålla (det lilla) förstånd hon har kvar….