Planera och #tbt

I november fyller Andy 29 år. Helt galet. Tjugonio år. Jag minns inte ens min 29-årsdag. Hahahaha! Detta innebär även att han fyller trettio nästa år. Och det tänkte vi fira med en resa utomlands. Helst två veckor och i anslutning till höstlovet. Annars får väl inte ungarna ledigt från skolan misstänker jag. 1. Det är dyrt som attans att åka två veckor utomlands. 2. Det blir såklart ännu dyrare att åka när det är höstlov. 3. Vart ska man åka?

Nu tittar vi lite på resor två veckor till Kanarieöarna och satan i gatan så dyrt det är?! I Thailand är det regnperiod så dit vill vi inte. Vi funderar (mot bättre vetande) på All-inclusive också och då hamnar man ju på fantasisummor runt en 60-70 000 kr. För TVÅ veckor? Jag får typ ångest när jag tänker på hur mycket man kan göra hemma för den summan pengar? MEN samtidigt vet jag att tiden utomlands skapar minnen för livet och är ovärderlig familjetid som man sen kan gotta sig i hur länge som helst. Ungarna pratar fortfarande om resan vi gjorde för snart ett år sen och de läääängtar tills nästan gång. Milo vaknade igår och tittade på mig med plutande underläpp och en tår i ögat och sa ”Maaaamma, jag vill åka till Lollo & Bernie idag! Kan vi det? Snälla!” Hahaha, han kanske drömde om dem?

Men ändå. Galna pengar!!! I-landsproblem som framstår som ganska fjuttiga i dagens läge med flyktingkatastrofer och misär. Men drömma får man göra och vi får väl se var vi hamnar tillslut…DSC02583 DSC02598 DSC_0108

IMG_0098 IMG_0140 IMG_0262

Nu in i duschen och preppa lite för utelunch nummer tre den här veckan! Jag är sannerligen lyckligt lottad som har så många trevliga lunchkamrater att hänga med! Sista rycket i Strängnäs liksom….sen är det lunch i Etuna som gäller! ♥