Första dagen – check!

Så var dag ett avklarad och det känns toppen! Det verkar vara ett härligt gäng som jag kommer jobba med, nu ska jag bara försöka greppa allt som förväntas av mig också men det ser jag fram emot och jag tror det här kommer bli riktigt bra! Det första jag såg när jag kom var en fin blomma som man ställt på mitt skrivbord med en liten välkomsthälsning! Det är detaljerna som gör det… Snyggt, prydligt, ordning och reda!

 Väl hemma så gick jag och Andy om varandra i dörren. Han har hockeyträning och jag gick direkt till dukat bord. Så skönt! Det blir nog en tidig kväll för mig och Mille…

Så det var allt från Gåsby för idag! Zzzzzz, dags att krypa till sängs med Mille, läsa en bok och sortera upp alla nya intryck! Tusen tack för alla lycka till-mail och sms som jag fått idag också, det värmer! ♥