Vad hände egentligen 2015?

Det blir ingen jättesummering men några reflektioner över 2015 har jag fått ihop i alla fall…

Bytt jobb! Jag lär mig något nytt varje dag nu och möter så mycket människor. Människor som kommer till mig i förhoppning om ett nytt jobb, människor som när de sedan lämnar mig faktiskt även lämnar en hel del kunskap kvar. Spännande det där! Jag lär mig något nytt varje dag. Möten som ger avtryck och utvecklar i stället för att jag konstant släcker bränder… Ett stort beslut som jag inte ångrat för en sekund!IMG_7076-0

IMG_7183

Kost och träning. Går käpprätt åt skogen med båda. Tränar inget, äter som en skogshuggare. Det är lite ångestladdat faktiskt. Jag tror inte jag besökt gymmet en enda gång under hela 2015. Jag är en allt-eller-inget människa. Antingen tränar jag regelbundet varje vecka eller inte alls. Finns inga mellanlägen. Hamnar jag ur loopen så är jag körd. Då kommer jag liksom inte tillbaka igen. Måste komma tillrätta med det. Gör som alla andra, satsar på bättre kost efter nyår!

Familj. Älskar så klart min lilla familj mer än något annat. De driver mig till vansinne mellan varven men jag saknar dem så fort de lämnar huset. IMG_6881

Sommaren. Tillbringades en vända norrut och en sväng söderut. Örnsköldsvik följt av en weekend till Öland. Härligt! Jag och mina stenar……. Vi hade även en fruhippa i somras som sannerligen gjorde avtryck. En fantastiskt rolig dag som jag hoppas vi kan göra till en tradition – med eller utan hippa. Sol, sommar, vind, vänner och vatten. Underbart! ♥P1030916 P1030944 IMG_6340IMG_6036.JPG

Det ytliga då. Jag blev brunett höstas. Igen. Jag brukar alltid ångra mig men har faktiskt inte gjort det än… Men vem vet, rätt som det är så slår det över och blond är det enda som gäller. Konstigare saker har hänt! Åldersnojan har drabbat mig och jag är sjukt sugen på varenda behandling som finns att få plus att löpande utgifter för hudvård snart är större än matbudgeten för hela familjen. Räddas vad som räddas kan…..IMG_6623

Sen då? Jag är övertygad om att 2016 blir minst lika bra som detta år…. En eller ett par resor ska vi förhoppningsvis hinna med också. Min (mycket) unga make fyller 30 år nästa höst och detta ska firas på varmare breddgrader, just nu lutar det åt Gran Canaria – ska bokas inom kort! Jag blev dessutom ombedd att fota mitt pass och skicka en bild till Andy idag så kanske vankas det en liten weekendresa någonstans redan i vår? Bara att vänta och se….

Närmast? Ladda om och fokusera på att ha den allra bästa nyårsafton möjligt…. Sen är det nytt år, nya friska tag och full fart framåt!