Behandlingstajm!

En sisådär två månader senare så är det snart dags att kassera in vinsten från i december!

bild2

Jag vann en behandling i december på New Living i Eskilstuna och imorgon på lunchen ska jag iväg och bli lite ompysslad. Det tog lite tid att ta mig för med att boka tid och sen hitta en dag som passar. Ser mest fram emot att få ett par ögonbryn på plats i ansiktet igen. De är nämligen osynliga just nu…. Det ska i alla fall bli roligt och spännande att besöka ett helt nytt ställe! Jag hoppas hon snyggar till mig efteråt så mina kollegor på jobbet inte skäms över mig. Jag har i alla fall inga möten bokade på eftermiddagen, vore just snyggt att dyka upp rödmosig, flottig, insmord med två svarta daggmaskar i pannan! Representativt jo men visst….

Hoppas även på att kunna köpa lite fredagsblommor på Fristadstorget innan jag tar helg imorgon… Men det är ett tag dit. Först lite intervjuer och annat smått och gott som ska avhandlas på jobbet!

Men nu: pyjamas på följt av framstupa sidoläge i sängen. Klockan är ju ändå halv åtta, jag har hållit mig uppe ovanligt länge ikväll!

Sen: sooooooooova! ♥