Promenad och en liten prinskorv!

Fullsmetad dag – i vanlig ordning. Åkte dessutom skyttetrafik fram och tillbaka till Strängnäs eftersom den månatliga nätverkslunchen stod på agendan. Trevligt trots lite tidspress. Imorgon startar jag dagen i Flen och sen hoppas jag få lite tid att samla upp alla administrativa trådar som ligger och skräpar på skrivbordet.

Väl hemma igen så slutade det, efter många OM och MEN, med att vi kom ut på en promenad. En hittade ingen hårsnodd, den andra hade inga brallor. Jag var sur som ättika och Andy med Mille i vagnen tröttnade på resten av oss strulputtar och gick 500 meter framför oss hela vägen. Vi såg ryggtavlan på honom hela promenaden… Dock ganska skönt när vi väl kom ut. Syresättning av trött hjärna är ju aldrig fel.

  
Vi har fått en prinsbebis, en liten prinskorv,  i dag också. Jag gillar ju sånt där, såg LIVE-sändningen på Aftonbladet där Carl-Philip sken som en sol. Myyyysigt!

Nu läggdags!