Äldst på stället?

Igår var det dags för den årliga heldagen! Det startade för ett par år sen med att jag och tre tjejer till hade en ”träningstävling” – vi skulle träna flitigt en hel vår och som le grand final så skulle vi unna oss en heldag med shopping, god mat och läskande drycker. Det var för tre år sen tror jag… Året därpå skippade vi träningen och körde bara finalen, i år likaså. Vi möttes upp för en frukost på Rogge, därefter bunkrade vi upp med lite bubbel och sen drog vi till Eskilstuna. Lite shopping följt av mat och dryck på olika uteserveringar. Väl hemma igen hamnade vi på Harrys för middag och sen avrundade vi den dagen. Ja, vissa av oss i alla fall. Andra drog visst vidare på lokal men det skippade jag. Att vara äldst på stället är en känsla jag undviker om möjligt…

Frukosten sänkte vi i ett litet nafs…

…och begav oss sen till Systembolaget!

Telefonpaus och matintag på Grappa!

Sofia hade uppenbarligen mycket kul på gång i sin telefon eftersom den satt som klistrad i handen på henne hela dagen… Här stopp på Papas Tapas. 

Avslutade på Harrys med burgare och mojitos!

I morse blev jag väckt i ottan och beordrad att dra på mig träningskläder… Också ett sätt att fira Mors Dag men mer om det i ett annat inlägg. Nu söndag kväll och dags att krypa till kojs och se torsdagens avsnitt av Ex on the Beach! En perfekt avslutning på helgen….