Mammas dag….

…borde det ju vara varje dag men igår var det visst den officiella mammadagen och det firades även i Gåsby! Andy är en fena på att styra upp mysiga små överraskningar och på söndagsmorgon blev jag väckt rätt tidigt (tur att det var lugnt i lördags…) och beordrade att dra på mig träningskläderna. Ungarna sprang runt och fnissade och skickade sen ut mig och Andy på en PW på morgonkvisten. Medan vi gick så fixade de ordning frukost och när vi kom tillbaka så uppvaktades jag med choklad (som Milo åt upp), trisslotter och paket! ♥P1060523 P1060524

Mätta och belåtna drog halva familjen på Willysturné medan jag, Mille och Elvira släpptes av vid ridskolan! Medan Elvira hade lektion så hälsade Mille på alla andra djur på gården. Det är rena rama zoo:t där – förutom hästar så hittar man katter, kaniner och grisar på gården. Dagen avslutades med fika och grillat tillsammans med min mamma! Även hon firades med blomma, choklad och triss!

P1060549P1060545P1060542
Det var mammas dag det. En alldeles utmärkt dag även om alla mammor, pappor och barn borde firas varje dag! ♥