God morgon!

Själv är jag så trött att jag nästan smäller av… Tisdag idag och arbetsdagen startar strax! Vi rullade hem från Norrland i söndags och det blev en lång resa med flera små stopp. Matpaus vid Höga Kusten-bron, fika i Tönnebro och några kisspauser. Milo höll låda hela resan och sov inte en minut. Lite jobbigt just i bilen men väldigt skönt när vi väl kom hem och han somnade i sin säng ganska snabbt….Midsommarhelgen var jättemysig! Det var länge sen jag var i Ö-vik sist och Norrland visade upp sig från sin bästa sida får man väl lov att säga. Sol och varmt, lite regn på natten och en del mygg. Sämre kan man ha det. Jag blev tyvärr attackerad av en mördarbroms som tog en tugga på benet och två i nacken. Nu har jag stora sår där och baddar med alsosprit och hoppas att det ska ge sig. Helt galet. Elaka, giftiga odjur!

En ”nackdel” med lång helg är att hela kroppen går in semester-mode. Jag vill inget hellre än att njuta av sena sommarkvällar utan att ha en tanke på morgondagen. Slödricka mitt kaffe hemma på altanen i solen. Titta på morden i Midsomer och njuta av ledig tid. Men icke då. Visserligen kan jag titta på MiM men klockan ringer likt förbannat varje morgon och det blir bara svårare och svårare att ta sig upp…

I väntan på sommarsemestern, 8,5 dagar kvar att jobba, så kan man ju drömma lite och längta efter höstsemestern också!

Jag har redan mailat in en ledighetsansökan för storbarnen! Ingen ska komma och säga att jag inte var ute i god tid i alla fall… Vi ska alltså åka i samband med höstlovet och vara borta i två veckor. Herregud – det är med skräckblandad förtjusning jag åker två veckor med alla tre barnen. Har en känsla av att de måste aktiveras mer än vid tidigare resor – annars kommer de (och jag) klättra på väggarna till slut. De två första veckorna i november kommer vi alltså tillbringa på Kanarieöarna, närmare bestämt Svennebananparadiset Sunwing Arguineguín Seafront. Lollo & Bernie, All-inclusive, charter, Ving. Hela paketet. Sunwing Arguineguín Seafront - Ett poolområde med svårslagen utsikt.

Sunwing Arguineguín Seafront - Bilder hos Ving

Sunwing Arguineguín Seafront - Familylägenhet, balkong med havsutsikt.

När vi bokade så var det nästan 300 dagar kvar tills vi skulle åka. Nu är det ”bara” 123 dagar kvar och av dem så räknas åtminstone hälften som någon typ av sommar….så de dagarna kommer gå snabbt! Sen har vi min födelsedag, marknaden och Milos födelsedag kvar att bocka av – sen åker vi. Tiden kommer förhoppningsvis gå ganska snabbt och vi kortar av den tråkiga delen av höst/vinter med ett par veckor. Alltid något.

Men nu jobba lite och sen längta lite mer till sommarsemestern! En sak i taget.