Fredagskänsla och Operation RÖJA.

Det ska förvisso regna hela lördagen men det gör icke mitt fredagsmood speciellt mycket sämre faktiskt! Det finns en viss tjusning med regniga lediga dagar – särskilt när man är helt ensam hemma och har en, i tanken ambitiös, plan när det gäller Operation RÖJA Gåsby. Egentligen skulle jag velat haft den där containern på plats och gå fullständigt bananas när det gäller kasta prylar. Nu har jag dock ingen container och misstänker därför en något mer medioker röjningsstrategi. Får väl packa bilen full annars och åka till Kvitten på söndag!

Ambitionen är alltså hög när det gäller röjandet och regnet gör det enklare. Skiner solen och någon kompis hör av sig så faller väl hela Operation RÖJA platt på backen… HAHAHA! Vi får se hur det slutar! Någon minimalist kommer jag aldrig att bli men att kasta lite trasiga handdukar, knöliga gamla teckningar och annat smått och gott kommer jag må bra av.

Idag ska jag äta golunch ute någonstans med vänner. Bara en sån sak sätter ju fart på fredagskänslan…

Idag välkomnar vi även JULI. Helt galet om man tänker efter, innan man hinner säga BU så är sommaren typ slut?! Min semester har inte ens börjat och jag har redan börjat känna att hösten väntar runt hörnet? Sjukt. Juni har hur som helst varit toppen! Shopping, god mat, nationaldag, skolavslutningar, midsommar i Norrland. En massa härligheter, det tackar vi för. Nu är det dags för juli att föra facklan vidare och leverera 100% fantastisk svensk sommar!