Tick, tack, tick, tack…

Det nästan bästa med att ha semester är att totalt få tappa dagarna. Är det tisdag? Torsdag? Lördag? Nej, oj det är visst söndag… Typ så. Bara vara, äta och sova. Ta varje dag som den kommer. Inte ett bekymmer i världen förutom möjligtvis vädret. UNDERBART! I år blev ju semestern lite uppdelad och rumphuggen. Jobba, semester, jobba, semester, jobba… Men sen har vi ju ett par veckor i höst att se fram emot när vi ska åka till Kanarieöarna! Nästa år vill jag dock hyra stuga och åka någonstans. Öland, Gotland, Österlen, Västkusten. Spelar ingen roll men jag vill komma iväg och se lite nytt!

Idag har jag och E1 haft lite egentid innan det blev dags att hämta upp E2 på stan! Vi passade på att äta sushi/thai och klarade oss nätt och jämt från dagens skyfall som drabbade oss med full kraft precis när vi nådde parkeringen! Mysig eftermiddag blev det i alla fall….

Lite glass finns det alltid plats för! Nu gör vi kväll har ute i Gåsby trots stort drama med polishelikoptrar, hundar, poliser och gud vet allt… Tydligen jagar de inbrottstjuvar här ute på ön! Vi har låst in oss för säkerhets skull och intagit soffläge framför Agatha Raisin! Eller, jag kollar på TV  medan ungarna sitter med näsan doppad i telefonen!

Ännu en härlig ledig semesterdag. Livets liv!