Värre idag…

Tröttare idag än igår, somnade sent och snurrade hundra varv i sängen innan jag kom till ro. Nu är det liksom jobb på allvar som gäller, slut på inskolningar och mjukstart. Det landade just ett litet projekt i knät på mig som håller mig sysselsatt den närmaste framtiden. Inget komplicerat jätteprojekt men tillräckligt för att ruska om den här tröttmössan och det är dags att hänga på sig headsetet och bidra till faktureringen! 🙂

Milo var inte helt nöjd med att lämnas på dagis i morse. ”Jag vill inte! Inget är roligt förutom att vara hemma” – jag förstår honom men tyvärr är det ju inget alternativ. Särskilt inte när man bara är fyra år, hahaha! Tänk om Andys hockey kunde generera några kronor på kontot?! Det skulle sitta fint och då kunde Mille och mamma vara hemma lite mer….

Lunchen är över strax och jag ska återvända till arbetet! Funderar förresten på att flytta bloggen till någon rolig bloggportal, lite ensamt att blogga under egen domän, men det känns lite besvärligt och jag vet inte riktigt vilken portal jag vill hamna hos heller… Får väl tänka på det en stund till helt enkelt!

Nu jobba!