Höstkänsla och milt (minst sagt) pinsamma fotografier…

Jag överlevde första dagen på jobbet. Trodde i och för sig inget annat men det kändes lite motigt i morse när klockan ringde…. Nu fick jag dessutom precis bekräftat på riktigt att sommaren faktiskt är över. Sista avsnittet av Morden i Midsomer för säsongen sänds ikväll. Ett solklart tecken. Först total lycka när jag kom på att det var tisdag och MiM, sedan en sekunds vemod när jag även insåg att det är sista avsnittet men som sagt…sånt är livet. Nu ser vi fram emot andra saker!

Jag ”roade” mig med att ta några bilder iförd trosor och BH som skall laddas upp på Mammafitness.se inför uppstarten nästa vecka…. Det var sannerligen INGEN munter syn! Av flera anledningar – förutom att jag har formen av en mjukglass så har jag också FÄRGEN av mjukglass insåg jag när jag såg bilderna. Kritvit. Hur är det ens möjligt efter en förhållandevis fin och solig sommar? Helt galet. Nåja, de bilderna lär ni antagligen aldrig få se (och det ska ni vara glada för)! Nu är det i alla fall gjort!

Nu ska jag koka te (ytterligare ett hösttecken) och tända några ljus (ännu fler tecken) och krypa upp i soffan och NJUTA en stund av den här tisdagskvällen. Sen sova.P1070592