Det finns en första gång för allt…

Dag ett går mot sitt slut och jag har överlevt. Om nu någon inte trodde det. Jag har ätit hela tiden känns det som. Jag kommer nog inte behöva vara hungrig men däremot säkert fortsatt sugen på godsaker mellan varven. Framåt eftermiddagen/kvällen fick jag sprängande huvudvärk, oklart varför men kanske är det sockermonstret som försöker påkalla min uppmärksamhet. ”Hallååååa, varför får jag inget smaskigt att slafsa i mig?”

Det blev en sen middag, ingen i familjen ville äta linssoppa med mig så jag fick laga min mat separat när de andra ätit. Inte optimalt, blir alldeles för sent och meckigt. Jag måste hitta enkla recept som resten av familjen kan tänka sig att äta – åtminstone delar av. Nu har huvudvärken släppt med hjälp av en Ipren och jag ska gå och lägga mig.

Summering dag 1: Linssoppa smakar bättre än vad det ser ut. Jag är mätt och trött. Lite orolig för hur jag ska hinna med träningen när att resten av dagen suger all energi ur kroppen på mig…men det behöver jag inte fundera på förrän nästa vecka.

Jag har aldrig lagat linssoppa någonsin i hela mitt liv och har ingen aning om hur det egentligen ska se ut…. Pimpade den med basilikablad -för övrig också något som jag köpt hem för första gången någonsin idag! Oavsett hur man pimpar eländet så ser det inte gott ut….



Nu säga god natt till E2 och henne kompis som ska sova här. Sen sooooooova!!!