Frisörbesök….

Förändringsvinden fortsätter vina över tanten… Idag hade jag ett frisörbesök bokat på lunchen! I vanliga fall klipper jag ju mig hos Lina på en salong i Strängnäs men hennes arbetstider i kombination med mina arbetstider är inget vinnande koncept så nöden har ingen lag – jag måste hitta någon annan som kan klippa mig på lunchrasten när det kniper. Fick tips om en Rosa på Salong Centrum – ”Rosa är galet duktig och snabb”. Taget! Jag gick dit, det blåste till och sen var jag klar! Har aldrig varit med om en så snabb frisör. På 30 minuter (prick) så var jag ute ur salongen och klar. Då tvättade, fönade, klippte och stylade hon till det på den tiden. Herrejösses, det var knappt att jag fattade vad som hände! Det försvann nog drygt en decimeter och nu är jag tillbaka där jag allt som oftast hamnar – en lob som tippar lite framåt. Det känns bra och jag känner mig hemma med den här frisyren. Been there, done that liksom. En stor men ändå inte SÅ stor förändring! Nöjd!

Det är tydligen min grej att ge mig på höstförändringar, det är väl ångesten som måste ut någonstans! Förra året gick jag från blond till brunett lagom till att hösten drog igång! Det ser du här!

Hej Höst!


Viktigast av allt…det går fortfarande att knåpa ihop en liten tofs!!

Nu är det slut på fikarasten, dags att jobba det sista för idag – sen hem till linssoppan. Wish me luck!

Ett svar på ”Frisörbesök….”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.