Det här med fotoböcker…

Jag älskar ju att släpa runt på kameran och fota lite random till höger och vänster. När vi var på bröllop i Örnsköldsvik i början på augusti var inget undantag. Jag fotade till och från hela dagen och hade ett par hundra bilder i kameran när jag kom hem. Jag ägnade sen en timme eller tre på att stuva in korten i datorn och sen även in i en fotobok som jag beställde från Photobox.

Boken kom i förrgår och jag har nu skickat upp den till de nygifta. Jag tänker och hoppas att de ska tycka det är ett roligt minne från deras stora dag! De har ju såklart tagit fina bilder med en riktig fotograf, det här är ju mer ögonblicksbilder tagna under dagen…lite snett, lite suddigt men det är sånt man får leva med! 

P1070400 P1070447P1070546P1070372P1070390

Fotoböcker alltså. Rekommenderas både för egen del och som present att ge bort. Och nej, detta är inte ett sponsrat inlägg även om Photobox BORDE sponsra mig efter alla böcker jag har beställt där….