Chilibites, mjölkchoklad och motivationstorsk.

Det här med motivation alltså. Det är banne mig inte roligt att alltid tänka på vad man stoppar i sig. Jag skulle vilja frossa loss bland sötsaker men icke. Istället käkar jag vegetariska chilibites till middag medan jag drömmer om fudge, mjölkchoklad och smågodis.

Måste dock ändå tipsa om mina chilibites som jag hittade på Willys. De var riktigt goda. Kanske inte lika goda som en 200 grams chokladkaka men goda. Ganska starka, bra smak! Ett tips om man vill knapra i sig vegetariskt halvfabrikat som komplement till mamma Scans köttbullar! Jag hittade dem när jag letade efter Tzay – ett annat vegetariskt alternativ som jag nu faktiskt hittat på Willys i Eskilstuna. Jag hoppas Tzay motsvarar mina höga förväntningar! Jag åt det på en lunchrestaurang i Västerås för ett par veckor sen och det var SÅ gott! Återkommer när jag tillagat det.

Måndagstipset är alltså chilibites. Om du vill känna dig lite grön och viktig.

Motivationstorsk gäller inte bara kosten. Om möjligt har jag ännu sämre motivation när det gäller träningen. Nu när jag kommer hem på kvällen kan jag inte sätta på mig mysbrallorna utan måste direkt hoppa i träningskläderna annars kommer jag aldrig ur mysbrallan…. Jag är så sjukt osugen på att träna att det krävs en nästan övermänsklig insats att ta mig upp på övervåningen och börja kånka runt på hantlarna. Fy fabian. Att träna tidiga mornar är inget för mig. Att träna efter klocka sju på kvällen är uppenbarligen inte heller något för mig för då vill jag bara sova. Resterande tid jobbar jag typ. Det finns liksom ingen optimal träningstid som fungerar för mig.

Nu ska jag försöka lura Milo i säng och sen ta mig upp på andra våningen. Bläk. Skulle hellre gosa ner mig i sängen med Milo iklädd pyjamas och bara mysa. Med Milo och vår gemensamma vän Marabou! ♥