Onsdag. Halvtid. Fredag. Helg.

Tjoff så var det redan onsdag. Det går så snabbt, kan ha att göra med att jag liksom skippade måndagen mentalt….

…sen hände något…

Vips så var det fredag. Jag är osäker på vad som händer i min vardag men det verkar som om tiden passerar i någonslags warp-speed. Började alltså skriva på det här inlägget i onsdags men det publiceras på fredagen. Alltså. Ska det vara så här? På riktigt? Jag äter, sover, jobbar och nattar Milo. Typ. Idag har vi i alla fall startat dagen med hotellfrukost för att ”fira av” en kollega som går hem på mammaledighet. En jättemysig tradition på alla sätt och vis!

Snart kommer storbarnen hem. Eller åtminstonen är tanken att de ska landa hos sin moder ikväll. Allt som oftast har de ju helt andra planer än att tillbringa kvällen med mig. Tyvärr. Vi får ser hur det slutar. Andy har match och är borta. Som alla andra fredagar. Nåja, jag hoppas på en härlig helg med lite julfeeling och kanske till och med en klädd gran. Är det jag som inbillar mig eller börjar alla tidigare och tidigare med kvalificerat juldekorerande – typ gran? I sociala medier vimlar det av klädda granar och det känns extremt tidigt? Samtidigt så tycker jag det är mysig och varför inte dra ut på känslan så länge som möjligt. I mellandagarna åker den ju ändå ut? Nu har vi dessutom granen på ovanvåningen så varannan vecka ser jag den knappt för när storbarnen inte är här så häckar jag mest på nedervåningen!

Timeapp levererade novemberkollaget från både 2014 och 2015 så här har ni tre år på raken… Samma månad, samma människor, lite olika sammanhang. Kan säga att kanarieöarna var ett mycket trevligt avbrott i novembermörkret!

Avslutar detta lätt spretiga inlägg med en nedräkningsbild. 94 dagar kvar till tillträde av nya huset. Vi håller precis på att undersöka möjligheterna att ta in flytthjälp. Ska få en offert från en firma här i stan… Känns som ett väldigt trevligt alternativ men vi får se vad kostnaden hamnar på. Vi har inte så många dagar på oss, det ska städas (vilket BAZ Hemservice iofs ordnar), vi jobbar heltid och Andys hockey lär nog inte vara slut i början av mars vilket innebär att han är borta 5 av 7 kvällar. Tiden är en kritisk faktor och det vore så JÄKLA skönt att slippa bära och köra allt själva!

 Nu är lunchrasten snart slut.. Dags att ta tag i det sista innan hemfärd och HELG!