Annandagskalkon och tonårscamp!

Idag drog jag iväg till Etuna för den, numera, traditionella kalkonmiddagen! Det var, precis som vanligt, fantastiskt gott och trevligt. Ett välkommet avbrott i julfirandet. Jag är ju gräsänka ett par dagar men när jag väl kom hem så dröjde det inte länge förrän E1 och två av hans kompisar ramlade in här och de ska tydligen sova över. Nu har jag hela övervåningen full av pojkar och när jag frågade E1 om två av dem kunde sova skavfötters så tittade han på mig som om jag vore knäpp… HAHAHA! Pinsam som vanligt. De får lösa det bäst de vill… De har säng, golv, madrass och soffa att fördela ut sig på så det bör lösa sig!

Grönt är skönt! Gjorde mig till och lockade håret också, det blåste dock halvstorm så jag tror de flesta lockarna blåste bort innan jag kom fram!

E2 var och hälsade på hästen – som tydligen heter Prinsen nu – idag. Hon hade fått provrida och det var tydligen en pigg rackare… Hon är van vid traktorhästar och den här lär vara betydligt piggare och snabbare. Lite läskigt men jag tror hon tyckte det gått bra och hon var nöjd! Stora djur det där alltså… Hualigen.

Nu är det läggdags för den här tanten, jag hoppas att killarna tar det lite lugnt där uppe så jag får sova! Jobba ett par dagar och sen fira nyår! En sak i taget…