Snigeltid och dagens rum!

Det är verkligen full fart på jobbet… Jag hade förväntat mig ett tomt kontor och en lite sömnig tillvaro så här direkt efter julhelgen. Men icke. Det är full snurr på kontoret, ingen verkar har semester utan alla är på plats. Oväntat och trevligt! Kanske är det lugnare nästa vecka? Året går mot sitt slut och jag längtar faktiskt bara framåt nu…. Jag älskar vårt Gåsby men när man mentalt har loggat på ”flyttdags” så vill man liksom bara flytta. Ungefär som när man är utomlands. Man älskar varje minut men när man packat resväskan så vill man liksom bara vara hemma. Mentalt har man loggat på ”hemresa” och då är det bara det som räknas. Tiden är en enda lång transportsträcka fram till mars för oss just nu. Snigeltid.

Kort vecka både den här och nästa vecka. Alltid något. Sen drar skolan igång och vardagscirkusen med den… Häpp, då vet man att man lever. Om man nu glömt bort det.

Dagens rum får bli köket! Ljust med en balkongdörr i anslutning som leder ut på baksidan. Vaniljvitt och ek (?). Känns helt OK även om jag själv kanske hade valt ett helvitt kök. Jag älskar köksön! Känns väldigt hemtrevligt och ett ställe för mig att sitta och heja på Andy när han lagar mat! Sällskap på lagom avstånd! Här och var i huset hittar man lila varianter på fondväggar. I köket en randig rackare. Vi får se vad vi gör av den, inget innan vi flyttar in i alla fall…. Vi kommer inte hinna ett smack innan inflytt då vi har ganska tight schema innan vi ska vara ute ur vårt hus.

Nu ska jag strax få ett par bryn och imorgon ska det kanske bubblas i badbalja. Man måste försöka roa sig när man är gräsänka! Tänkte planera lite mat inför nyår också… Kanske handla någon kväll i veckan och, förhoppningsvis, slippa värsta hysterin!