Äntligen är den här!

Jag borde vara sponsrad. Men det är jag inte. Än. (Photobox – hör av er vettja!)

Jag har äntligen fått hem förra årets fotobok. Årets låter väl maffigt? Jag började 2015 och nu har jag alltså fått hem även 2016. Älskart!! Två år = tradition! Ett helt år av minnen samlade i en fin inbunden bok! Jag blev helt nipprig när jag såg att den kommit och kastade mig över den. Jag inser såklart att ni inte är speciellt intresserade av MINA foton men jag hoppas ni hajjar min poäng? Älska foton. Älska album. Älska att bläddra bland minnen. ♥

Dessutom hittade jag en rabattkod precis innan jag skulle betala och det i sin tur gav mig 50 % rabatt. Helt galet. Det blir dagens tips: googla alltid efter rabattkoder innan du köper något på nätet!

Fotoboken för 2015 – läs mer här!

Presentbok – bröllop 2016

 

Nu blir det fredagsburgare och bara njuta av att helgen är på intåg!

Ett svar på ”Äntligen är den här!”

  1. Borde vara förbjudet att INTE googla rabattkod innan man beställer! Och vänta bara tills du har barn stora nog för CSN, då öppnar sig en ny värld med rabattkoder för studenter via Mecenat. Tex så fick jag 70% rabatt på fotoboken jag beställde från samma företag som du beställde från!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.