Etapp 3

Det här kan sluta hur som helst men jag hoppas och tror att det blir bra! Riktigt bra. Jag/vi gör som vi tror blir fint, passar kanske inte alla men vad fasen….man måste våga chansa ibland! Blir det katastrof så får vi väl måla det grått! Nu kör vi en blå-ish petroleumkulör i sovrummet. Två av fyra väggar målas idag. De andra två imorgon. Återigen HELT omöjligt att fånga färgen på bild. Det ser fläckigt och mest grått ut just nu men det är för att det håller på att torka.
Vår blomfondvägg ryker nu och det gör mig liiite vemodig ändå. Många åsikter kring den men jag hade liksom vant mig och gillade den. Mycket. Men då vi köpt en ny säng så kände jag att de inte skulle gilla varandra. Sänggaveln och väggen alltså. Så då fick väggen ge vika.

Nu ska första lagret få torka innan det är dags för andra strykningen. Färgen täckte dock grymt bra så andra svängen blir enkel!

Tror och hoppas att vi har tillräckligt med färg över för att ge TV-rummet en liten make-over också… Men det lär dröja några veckor.